Ingrediënten

  • 40 gram Lebo Plantz® Green Garden
  • 1 st paprika chili wrap
  • 10 gram rucola sla
  • 60 gram vegan gebakken kip
  • 5 gram geroosterde pijnboompitten
  • 5 gram vegan pesto

Bereidingswijze

Vegan paprika chili wrap met kip, pesto, rucola en pijnboompitten

1
Ontbijt & lunch
Groene kruiden
  1. Smeer de paprika chili wrap in met de Lebo Plantz Green Garden.
  2. Maak de rucola aan met de vegan pesto, verdeel de rucola over de paprika chili wrap.
  3. Verdeel de vegan gebakken kip en strooi er de geroosterde pijnboompitten over.
  4. Rol de wrap strak op en verdeel in 6 gelijke stukken.
  5. Leg ze op een bord en maak af met de overgebleven pijnboompitten en een beetje vegan pesto.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.