Ingrediënten

  • 200 gram vegan nacho chips
  • 70 gram Lebo Plantz® Creamy Original
  • 40 gram paprika
  • 20 gram kidneybonen
  • 20 gram tomaten
  • 5 gram bosui
  • 20 gram avocado
  • 3 takjes koriander

Bereidingswijze

Vegan nacho's met plantaardige roomkaas

1
Vegan
Naturel
  1. Leg de nacho chips in een schaal.
  2. Snijd de bosui in ringetjes.
  3. Snijd de tomaat, paprika en avocado in blokjes.
  4. Maak van de paprika, kidneybonen, tomaat, bosui, avocado en gesneden koriander een gemengde salade.
  5. Breng de salade op smaak met zout en peper.
  6. Dresseer de salade over de nacho’s en spuit een aantal toeven Lebo Plantz® Original erop.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.