Ingrediënten

  • 200 gram Lebo roomkaas truffel champignon (spuitzak of machelle)
  • 200 gram kruimige aardappelen en 1 eetlepel roomboter
  • 7 eieren
  • 25 dl melk
  • 60 gram boter
  • 60 gram bloem
  • Bakje champignons
  • Peper en zout

Benodigdheden

Bakplaat of siliconen mat

Bereidingswijze

Pomme dauphine met truffel champignon roomkaas

25 hapjes
Hapjes & garnering
Truffel champignon
  1. Bak de broodjes af en laat iets afkoelen

  2. Snijd de ciabatta’s open en spuit op de onderste helft de truffel champignon roomkaas

  3. Verdeel hierover de coppa

  4. Leg de bovenste helft van de ciabatta er dakpans gewijs op

  5. Garneer af met shiso purple en serveer

Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.