Pomme dauphine roomkaas truffel champignon

Ingrediënten

  • 200 gram Lebo volle roomkaas naturel
  • 200 gram kruimige aardappelen en 1 eetlepel roomboter
  • 7 eieren
  • 25 dl melk
  • 60 gram boter
  • 60 gram bloem
  • 4 theelepels truffeltapenade
  • Bakje champignons
  • Peper en zout

Benodigdheden

Bakplaat of siliconen mat

Bereidingswijze

Pomme dauphine met truffel champignon roomkaas

25 hapjes
Hapjes & garnering
Naturel
  1. Bak de broodjes af en laat iets afkoelen

  2. Meng de roomkaas met de truffeltapenade en doe deze in een spuitzak
  3. Snijd de ciabatta’s open en spuit op de onderste helft de roomkaas met truffel

  4. Verdeel hierover de coppa

  5. Leg de bovenste helft van de ciabatta er dakpansgewijs op

  6. Garneer met shiso purple en serveer

Pomme dauphine met roomkaas truffel champignon recept
Producten

De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Verse roomkaas naturel
Volle roomkaas naturel 1 kg

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze kilobak volle roomkaas naturel is een goed combineerbare smaak.

Lees verder
Verse roomkaas naturel 500 gram
Volle roomkaas naturel 500 g

Goed smeerbaar. Ook voor warme toepassingen. Onze 500 gram bak roomkaas bieslook is een goed combineerbare smaak, waardoor het een ideale basis vormt voor vele recepten.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen, en ander nieuws.